Imprimeix

EUIB exigeix al cap d'estat treballar per la industrialització i la redistribució de la riquesa

on .

Compartir a Facebook

photo 2017-08-07 12-46-41Aquest matí està prevista una reunió, al Palau de Marivent, entre Felip de Borbó i Mariano Rajoy, als quals exigim que treballin a favor del poble i no en favor de qui vol fer-se ric mitjançant la precarietat de les capes baixes de la societat.

Mentre CCOO alerta que vivim amb un 85,5% de precarietat, qui té la obligació civil i ètica per revertir la situació mira cap a un altre costat. La classe treballadora està patint les conseqüències d'una partida de monopoly mal jugada entre els poders econòmics.

Des d'EUIB apostem fermament per un canvi de model econòmic més just, mitjançant un pla de reindustrialització i un pla fiscal per tal de fer que els hotelers treballin per la desestacionalització del sector. Però no ens conformem amb aquestes mesures, sinó que s'han de fer polítiques concretes que ens treguin de la precarietat i deixi d'existir la figura del treballador pobre.

Entenem que es tracta d'una feina difícil, més quan els poders fàctics estan tan ben representats dins dels òrgans polítics com ho està ara, és per això que s'ha d'entendre i reivindicar l'existència de la lluita de classes.

Defensem un nou model econòmic, que convisqui amb el sector turístic, i redistribueixi de forma justa la riquesa.