Imprimeix

Esquerra unida celebra l'acord per al pagament dels salaris deguts a les treballadores de l'aeroport d'Eivissa

on .

Compartir a Facebook

Després de l'assemblea de treballadors per sotmetre a discussió les propostes negociades, en la nit del dilluns, s'ha aconseguit un acord per al pagament dels salaris que es deuen a la trentena de treballadors de l'empresa KLE, la qual cosa ha suposat la desconvocatòria de la vaga.


L'acord aconseguit, després d'àrdues negociacions, permet pagar de manera immediata la nòmina d'abril i maig a l'administrador concursal. Comprometent-se la nova empresa concessionària desemborsar imminentment la paga extra deguda, i dels dies que els treballadors han estat en vaga.


Des d'esquerra unida volem felicitar a aquestes valentes treballadores, que han donat exemple lluitant pels seus drets, malgrat les pressions a les quals s'han vist sotmeses per desconvocar la vaga sense les mínimes garanties per a una solució favorable. 


Les treballadores que sofreixen condicions laborals molt precàries i salaris molt baixos, van haver de sofrir reiterats impagaments. Veient-se obligades a subsistir, recaptant fons per ajudar als més necessitats, entre turistes, particulars o associacions com 
Guanyem que va col·laborar amb la donació de 5000 € d'un fons per a "assumptes d'urgència", part del sou dels seus càrrecs públics.