Imprimeix

Esquerra Unida rebutja l’acte de caire militarista a la jura de bandera a Santa Eulària.

on .

Compartir a Facebook

photo 2017-09-26 23-51-41Esquerra Unida d’Eivissa i Formentera vol mostrar el seu rebuig a l’acte de jura de bandera er a civils que tindrà lloc aquest diumenge a Santa Eulària, organitzat per la Comandància Militar de Balears i amb el suport absolut de l’equip de govern municipal.

Aquesta mena d’actes, enmascarats darrera discursos de defensa dels interessos col.lectius, no són més que afirmacions d’un ranci patriotisme que hauriem de superar.
 
La jura de bandera vindrà acompanyada d’una exposició de vehicles militars i armament divers a la plaça del poble, la qual cosa representa una manifestació de militarisme inaudita que en absolut contribueix a la concòrdia ni a l’esperit pacifista.
 
A més, EUEF recorda que Santa Eulària fou declarada per la UNICEF Ciutat Amiga de la Infància l’any 2012 amb el compromís de respectar els drets dels menors que són establerts per la Convenció dels Drets del Nen. Una exhibició d’armament a un espai públic atempta contra els drets dels ciutadans i, sobretot, contra els valors de convivència, diversitat, respecte i educación en la Pau.
 
Com pot un equip de govern que dirigeix un “municipi amic de la infància” permetrei sufragar demostracions d’armament en places publiques i actes de clar sentit militarista?
 
EUEF possarà en coneixement d’UNICEF aquestos actes.