EU Llucmajor

Imprimeix

ESQUERRA UNIDA EXIGEIX A BAUZÁ QUE DEMANI LES PARTIDES PRESSUPOSTÀRIES RETIRADES PER RAJOY EN COMPTES DE PENSAR EN TANCAR RESIDÈNCIES, COM LA DE LLUCMAJOR

on .

Compartir a Facebook

EU ha participat activament a la concentració d’avui davant l’Ajuntament de Llucmajor

EU exigeix al batle de LLucmajor i al President Bauzà que mantenguin funcional aquest equipament.

prou_de_retallades_a_llucmajor

Avui divendres, membres de l’assemblea d’EU de Llucmajor amb el suport de la direcció d’EU han participat a la nombrosa concentració en defensa de la residència pública de Llucmajor, que ha tengut lloc davant l’Ajuntament.

EU ha desplegat una pancarta a la qual es podia llegir: “Lluitem pels nostres majors, Prou de retallades!”. Carmona, ha exigit al President Bauzá i al batle de Llucmajor que no tanquin la residència i que demanin a l’executiu de Mariano Rajoy els diners que ha retirat a la nostra CCAA del pressuposts Generals de l’Estat (PGE), diners, que pertanyen legalment a Balears i al conjunt de la seva ciutadania- tal i com està recollit a l’estatut de Balears”.

EU seguirà donant suport a les accions que s’organitzin en defensa de la residència de Llucmajor anunciades avui pels portabeus d’USO davant l'Ajuntament de Llucmajor

Imprimeix

ESQUERRA UNIDA CONSIDERA INADMISSIBLE EL POSSIBLE TANCAMENT DE LA RESIDENCIA DE LLUCMAJOR

on .

Compartir a Facebook

pancarta_prou_retalls_majors

EU, que participarà a la mobilització del proper divendres convocada per USO, exigeix al batle de LLucmajor i al President Bauzà que mantenguin funcional aquest equipament.

En la carrera empresa pel PP en contra dels drets socials i laborals cada nova passa facilita la següent. Es aixi que el Batle de Llucmajor s'ha manifestat oficialment en el sentit que "no descartava" el tancament de la residència per a persones majors de Llucmajor.

EU considera, per la mateixa lògica, que cada passa ha de ser contestada amb la major contundència i que, donat el greu dèficit en matèria de residències i centres de dia existents a la nostra comunitat el que cal exigir és un desenvolupament audaç de la Llei de Dependència i que, de cap manera, es pot contemplar la possibilitat de tancar un equipament de la importància de la residència per a persones majors de Llucmajor.

Així mateix, EU vol denunciar les mentides sistemàtiques amb les quals el PP va guanyar les eleccions del 2011. Va prometre que no hi hauria retalls en Serveis Socials, Eduicació i Salut i cada dia s'en produeixen; va dir que la reforma laboral havia de passar per incentivar la contractació i no per abaratir l'acomiadament i l'ha abaritit fins a límits insospitats; va dir que l'amnistia fiscal era una ocurrència a la que mai donaria suport... i l'acaba d'aprovar.

Per totes aquestes raons, EU donarà suport i fa una crida a la ciutadania perquè participi a les concentracions  convocades per USO, divendres, a les 11 h, davant l'Ajuntament de Llucmajor