Articles

Imprimeix

ESQUERRA UNIDA ES COMPROMET A INCREMENTAR ELS RECURSOS EN LA INICIACIO A LA MUSICA EL TEATRE I LA DANSA

on .

Compartir a Facebook

La candidatura d'EU de  Palma s'ha compromés per escrit a anar molt més enllà del manteniment del Conservatori Elemental de Música i a fer una aposta clara per invertir en la iniciació a la música, la dansa i el teatre

Avui matí, els membres de la candidatura d'EU de Palma Eberhard Grosske i Llucia Carreras s'han personat al concert de la Plaça de Cort organitzat per l'AMIPA del Conservatori Elemental de Música de l'Ajuntament de Palma i s'han entrevistat amb els representants de l'esmentada associació.

 

Front a la preocupació manifestada pels pares i mares de l'Escola, els candidats d'EU han manifestat que l'objectiu d'aquest partit va molt més enllà de mantenir el que ara mateix representa l'Escola Municipal.

 

Eberhard Grosske, en nom de la candidatura d'EU s'ha compromés per escrit a incrementar els recursos en matèria d'iniciació a la música, la dansa i el teatre a través dels Casals de Barri, Casals de Joves i centres escolars. A la fi, segons el candidat d'EU, l'actual Conservatori Elemental ha de ser un recurs destinat al centre de la ciutat i ha d'haver d'altres recursos semblants repartits per la resta de la ciutat a través dels equipaments esmentats.

 

"La manca de recursos no és un problema insalvable, ha afirmat Grosske, si és necessari hem de canviar les prioritats, renunciar a d'altres despeses  i fer una aposta clara per la promoció sociocultural dels infants, dels joves i també de la població adulta que es vulgui iniciar en la pràctica de les arts"