ImageCelebrada la primera reunió de la Presidència

 

Els Plans de feina, el «full de ruta» amb Els Verds «i més», i el Pla Territorial de Mallorca foren motiu de debat

Esquerra Unida de Mallorca va celebrar dilluns passat la seva primera reunió de Presidència. Les diferents secretaries varen presentar els plans de feina (Organització i finances; comunicació i participació; àrees i polítiques sectorials; moviments socials). Tots els plans de feina tenen com a objectiu el reforçament organitzatiu d´Esquerra unida, així com la seva rearticulació amb la societat.

A la reunió també es va arribar a un primer acord sobre el «full de ruta» a seguir per complir amb la resolució aprovada a la XVena Assemblea, «Per un procés constituient de l’esquerra alternativa i verda de Mallorca», que es debatrà a una propera reunió amb Els Verds.

Finalment, la Presidència va debatre sobre la situació de bloqueig del Pla Territorial de Mallorca que mantén UM, i va reiterar la posició d´EU, que defensa la modificació del PTM d´acord amb la moratòria que acaba el proper mes de juliol.

Nota: Els responsables de les diferents secretaries nomenats a la CPM són: Organització i finances: Magdalena Moreno / Comunicació i participació: Sara Mulet / Àrees i polítiques sectorials: Aina Díaz / Moviments Socials: Rafel Pons / Joves: Alejandro Aparicio

Share This