<< Notícies del BLOC

EL BLOC PER PALMA EXIGEIX LA DIMISSIÓ DE MARINA SANS

Davant de les revelacions d’ahir del tinent de Batllia  d’Hisenda n’Andreu Alcover en les que confirma el pagament per part de l’empresa pública funerària de vuit o nou viatges de familiars de la regidora popular Marina Sans, per un valor de 6.800 Euros, confirmant a la vegada la impossibilitat del doble pagament apuntat pels responsables del Partit Popular, queden en evidencia els següents fets:

Utilització dels fon públics per a interès particular.

– Tant per la quantia com pel numero de viatges realitzats en tant llarg espai de temps ( entre 2003 i 2007), queda clar que no pot tractar-se d’una errada administrativa ni puntual.

Estem davant del segon cas de regidors de l’anterior govern municipal que s’aprofiten de la seva posició política i/ personal per emprar recursos públics en el seu propi interès. En conseqüència de tot el que hem exposat, a banda de exigir la immediata devolució dels diners apropiats indegudament, el Bloc per Palma exigeix la dimissió de la regidora Marina Sans.

 

Share This