< Notícies del BLOC

 

 

EL BLOC PER PALMA PRESENTA DENUNCIA DAVANT FISCALIA PELS VIATGES PRIVATS PAGATS AMB DOBLERS PÚBLICS DE LA FUNERÀRIA MUNICIPAL

Els viatges privats realitzats per Marina Sans i Oscar Collado constitueixen, com a mínim, un exemple clar i indiscutible de gestió irresponsable i de manca de rigor en l’administració dels recursos públics.

 

Així ho han reconegut els propis interessats quan, arrel de la publicació del cas en qüestió, han tornat els doblers pels quals s’havien apropiat indegudament. Més enllà d’això, els serveis jurídics del Bloc ha trobat indicis de delicte en aquests fets i és per això que el Bloc ha considerat el seu deure presentar l’adjunta denúncia davant Fiscalía perquè s’investiguin els fets.La denúncia es presenta per malversació de cabdals públics de les  tipificades en els articles 432 a 435 del Codi Penal

Així mateix es considera que les quantitats retornades no es satisfà el perjudici econòmic ocasionat a l’Ajuntament de Palma perquè no hi  figuren els corresponents interessos.

Per últim, és intenció del Bloc exigir una investigació a fons de la gestió del l’Empresa Funerària Municipal als actuals responsables i, així mateix, sol·licitar la documentació necessària per tal d’examinar de primera mà totes aquelles qüestions que s’estimin pertinents

Seguiu l’hipervincle a continuació per llegir el contingut íntegre de la denúncia presentada davant Fiscalia Anticorrupció.

Share This