<nostres assemblees

 

 

 
NOTA PREMSA
 
 
 

D’es d’Alternativa EU-EV de Pollença volem denunciar que al Pla Especial d’Ordenació i Protecció de la Ruta de Pedra en Sec, a l’altura de la finca de l’Empeltada a la Carretera Vella de Lluc, el camí deixa d’anar per la carretera pública per desviar-se per un xeregall de pedres, arrels i terra. Aquesta ruta alternativa dificulta el pas dels cavalls degut al seu mal estat.

 

 

La pregunta que ens fem és una: perquè si el camí és públic s’ha de desviar? I tot seguit ens demanam: perquè si el camí és públic els polítics del Consell no fan obrir la barrera il·legal que el té tancat?

 

 

 

 
 
 
 

Una altre qüestió inexplicable és que a partir d’aquesta finca i aquesta barrera que impedeix el pas queda prohibit l’ús de bicicletes. Fins aquest punt la ruta de pedra en sec permet emprar la bicicleta, perquè no se pot emprar a partir d’aquí? Quin mal fa una bici a un camí que en principi era per passar carros?
 
 
 
No entenem aquesta manera de fer les coses per part d’alguns polítics que no fa més que afavorir els interessos privats dels propietaris de la finca de l’Empeltada, que, per més inri, fa anys que tenen el camí públic tancat quan hauria de ser de lliure accés per a tothom.
 
 
 
Per això des d’aquí (així com presentant al·legacions) exigim al Consell que rectifiqui i habiliti la ruta de pedra en sec pel camí públic, així com que deixi circular lliurement als ciclistes per aquest camí.
 
—————————————————————–

Trobareu la informació ampliada aquí http://alternativa.balearweb.net/post/55841

 
* El comunicat que ha fet la Plataforma Pro Camins Públics i Obertssobre la ruta de pedra en sec i el desviament de la ruta per afavorir el tancament de la carretera.
Share This