ELS DESITJOS D’EU-EV PER A 2009

Ahir va tenir lloc el ja tradicional brindis nadalenc d’EU-EV

David Abril coordinador d’Esquerra Unida i Toni Esteva coordinador d’Els Verds foren els encarregats de donar a conèixer ‘Els desitjos d’EU-EV per al 2009’, diferents expressions dels mateixos desitjos que inspiren la nostra defensa quotidiana del benestar social comú front als interessos particulars, que s’ha concretat aquest any per exemple amb la nova Llei de Serveis Socials. I també la nostra lluita per la justícia social i la ferma convicció humanista que concretem a les institucions on governem amb la nostra tasca per la inclusió social eradicant focus de marginalitat com el poblat barraquista de Can Angelí.

El coordinador d’EU ha remarcat la necessitat d’una condemna unànim de la societat civil a nivell internacional davant la massacre que pateixen els ciutadans i ciutadanes palestins a Gaza.‘Que les causes pretesament perdudes, com les del poble saharauí o el poble palestí, vegin caure els murs de la vergonya que emparen la situació de dominació que pateixen’.

A l’acte hi assitiren la consellera Fina Santiago, Miquel Ángel Llauger, Eberhard Grosske regidor d’EU-EV a l’ajuntament de Palma, Magdalena Palou, Manuel Cámara director general d’Immigració, Emylse Mas coordinadora de Palma d’EU i Alejandro Aparicio coordinador de Joves d’EUIB entre d’altres.

En acabar l’acte es va fer entrega d’un obsequi d’un punt de llibre solidari als periodistes assistents. A partir d’un text el•laborat per diferents intelectuals progressistes d’arreu del món amb motiu de la guerra d’Irak (Noam Chomsky, Susan George, Eduardo Galeano…) i les il•lustracions de Russ Mills i el conegut artista de carrer Bansky, la Secretaria de Comunicació i Participació d’EU ha dissenyat un punt de llibre solidari per recordar la seva vigència de cara al nou any 2009.

Aquí teniu al vostre abast els 4 diferents models per descarregar on-line aquí mateix, web! http://www.eu-balears.org/…Els desitjos d’EU-EV per al 2009, els teniu aquí, a continuació.

Share This