ImageEsquerra Unida de Sant Llorenç ha manifestat públicament la seva preocupació per l’estat d’abandonament i deixadesa en que es troben les rotondes i zones verdes de l’entrada al municipi.

Per a aquest moviment social i polític, l’entrada als municipis «diuen molt» del poble i del govern municipal i de la seva responsabilitat amb la conservació de les infraestructures i de la imatge del municipi. L’estat de l’abandonament en que es troben les rotondes del municipi, és tan evident que basta comparar-les amb les dels municipis mes propers com les de Son Servera, Artà o Capdepera (manca d’iluminació, mala conservació del mobiliari públic, deixar créixer les males herbes, les palmeres sense podar, els elements decoratius en estat de degradació, ….)

Per això, l’agrupació roig i verda, ha instat al govern municipal perquè prengui les mesures adequades per acabar amb l’estat de deixadesa i apliqui les solucions oportunes per a la conservació dels elements decoratius i de visibilitat de les rotondes del municipi.

L’instancia presentada per EU, es dirigeix al responsable de servei generals de l’ajuntament i al Batle perquè es posin en contacte amb el departament d’Obres Públiques i Carreteres del Consell de Mallorca, per tal de dur a terme les corresponents decisions per conservar la bona imatge del municipi de Sant Llorenç.

 

{gallery}stllorenc010708{/gallery}

Share This