nota de premsa                Palma, 27 de novembre de 2008

ESQUERRA UNIDA RECOLÇA LA VAGA DELS TREBALLADORS D’IB3 QUE COMENÇA AVUI 

  

EU ha declarat ‘Volem tornar a mostrar el nostre desacord amb el model d’externalització de l’Ens públic i exigir una internalització transparent dels treballadors subcontractats’.

 

 

 

Davant la ‘urgència inajornable’ de que les forces del Pacte de governabilitat encetin un procés per consensuar el model audiovisual, Esquerra Unida hi contribuirà mitjançant unes jornades monogràfiiques pel proper mes de gener on esperen comptar amb la participació de tots aquells ciutadans i professionals dels mitjans de comunicació compromesos amb un servei públic de qualitat.

 

David Abril Coordinador d’Esquerra Unida ha declarat ‘Volem tornar mostrar el nostre desacord amb el model d’externalització de l’Ens públic i exigir una internalització transparent dels treballadors subcontractats. A més de reafirmar la nostra solidaritat amb els treballadors que avui inicien la jornada de vaga’.

 

Esquerra Unida informa de què recolçarà amb la seva presència la concentració prevista el proper dimarts a les portes del Parlament. Així mateix, el proper dimecres Esquerra Unida  mantindrà una reunió amb representants del comité de vaga d’IB3.

 

Recordar que Esquerra Unida ja va recolçar i va participar activament  a la mobilització del passat 24 de juny convocada pels comitès d’empresa de SBT (Servei Balear de Televisió SL) i de SALOM Audio y Video SL i la secció sindical de CGT-SALOM, empreses proveïdores dels serveis informatius i tècnics d’IB3.

EI  passat mes de maig el coordinador d’Esquerra Unida, David Abril ja va fer acte de presència  al judici contra Salom-IB3 celebrat e al Jutjat del Social nº 1 de Palma per l’acomiadament de L.D., treballadora i representant sindical de CNT.

 

Finalment el coordinador d´EU ha afirmat que ‘la política laboral de l´empresa contradiu allò pactat respecte a IB3, que per ser un servei públic de qualitat no pot mantenir situacions de precarietat  mitjançant externalitzacions com la de Salom-IB3″.

Share This