David Abril, elegit nou coordinador general

 

El dissabte 19 d´abril es va celebrar la XVena. Assemblea de Mallorca d´esquerra unida.
A la mateixa es va debatre el document polític, que en els propers dies es penjarà a la web amb les incorporacions aprovades, i va ser elegida una nova direcció, encapçalada per David Abril (Inca, 1975).

 

Carta del coordinador d´esquerra unida a la militància:

 

Palma, 21 d´abril de 2008

 

 

 

Benvolgudes companyes, benvolguts companys:

 

 

 

És per mi un plaer adreçar-me a tots i totes vosaltres, per primera vegada, com a coordinador d´Esquerra Unida. Som conscient que és molta responsabilitat, tant pel que representam com a força política, com pels temps difícils que corren per a l´esquerra alternativa. No obstant, l´important recolzament rebut a l´Assemblea del passat dissabte m´omple de coratge i ganes de fer feina, i esper que aquest suport vostre ara es sostengui en forma de treball polític, en els temps que estan per venir.

 

 

 

L´Assemblea ha debatut i plantejat tota una sèrie de reptes que cal recordar:

 

 

 

§         La reorganització d´esquerra unida, valoritzant la militància i el seu paper polític i decisori.

 

§         La projecció d´una política pertinent de l´esquerra alternativa, des del diàleg permanent i constructiu amb els moviments socials.

 

§         L´apertura d´un procés constituient, pel qual ens adreçarem a Els Verds i a tota aquella gent d´esquerres per constituir una força política de l´esquerra alternativa i verda.

 

§         La clarificació de la política d´aliances, des del reconeixement de la utilitat del Bloc, però alhora de la necessitat de reforçar-hi la nostra autonomia i visibilitat.

 

§         L´impuls d´una comunicació i cultura alternatives, amb la creació dels instruments adients.

 

 

 

La primera reunió de la Comissió Política de Mallorca, un cop que les Assemblees locals hagin elegit els seus representants a la mateixa, serà el dissabte 10 de maig. Mentrestant, esper rebre els vostres suggeriments i propostes, a l´adreça euib@eu-balears.org.

 

 

 

Tot d´una que les aportacions i esmenes aprovades a la XVena Assemblea s´hagin incorporat al Document polític, aquest se vos repartirà i es penjarà a la web d´EU.

 

 

 

Esper comptar amb tots vosaltres, rebeu una salutació afectuosa, salut i socialisme,

 

 

 

David Abril, coordinador

 

 

Share This