NOTA DE PREMSA* (que cap mitjà de comunicació ha volgut publicar…) 

Davant el simulacre de l’arribada d’una pastera a Palma convocada per Delegació del Govern Central

EU CONSIDERA L’ACTUACIÓ  HIPÒCRITA I ALARMISTA

 

Davant la convocatòria de simulacre d’arribada d’una pastera amb immigrants a Porto Pi, el coordinador d’EU ha titllat al delegat de Govern,  Ramón Socies “d’hipòcrita i alarmista”.

 

Abril ha assenyalat “És ben trist que el Govern Central i el seu Delegat de Govern a les Illes Balears, es dediquin a fomentar l’alarmisme social i la por a la immigració en temps de crisi amb actuacions com aquesta”.

 

Segons EU “Resulta del tot hipòcrita que amb la quantitat de iots i vaixells de luxe fruit del blanqueig que hi ha als ports de Balears, el Delegat del Govern es dediqui a muntar espectacles com aquest”.

 

Així mateix, consideren “del tot irresponsable i vergonyós el titular ‘Avalancha de inmigrantes’ publicat al Diari de Mallorca de dia 11 d’octubre i demanem la seva rectificació inmediata”.

 

 

  Finalment, des  d’Esquerra Unida  fa una crida als mitjans de comunicació en general “Convidem als mass media a  una profunda reflexió sobre la seva corresponsabilitat en la generació de discursos excloents i de legitimació d’actituds racistes en el tractament que donen a la informació” 

 

Share This