NOTA DE PREMSA

EU DIU QUE LA TRAMA DE TURISME JOVE I DEL CDEIB «SEMBLEN SEGUIR UN MATEIX PATRÓ»

 

Exigeixen la dimissió de Cardona i afirmen que Rosa Estaràs i Jaume Matas comparteixen una lògica clientelar de fer i entendre la política

 

Després de les noves informacions aportades aquests dies sobre el «cas Ordinas», especialment després de la declaració de l´acusada ahir dimarts, el coordinador d´EU, David Abril, ha afirmat que «els casos Turisme Jove i el del CDEIB semblen seguir un mateix patró: la majoria dels contractes adjudicats a empreses properes a gent del PP i amb cobrament de comissions per part dels responsables polítics«.

Per a EU, «els casos de corrupció incessants descoberts els darrers mesos responen a una lògica clientelar de fer i d´entendre la política, una lògica perversa que Matas i Estaràs compartien i varen promoure des de les màximes instàncies del Govern«.

«Per això el PP, quan acusa Antich de desconeixement dels seus alts càrrecs, està usant una arma de doble fil, ja que donen a entendre que Matas i la cúpula del Govern anterior havien de conèixer forçosament tots i cada un dels alts càrrecs implicats en tots aquests escàndols«, afirmen des d´EU.

Share This