EU critica la passivitat de l´Ajuntament d´Inca davant el desallotjament de l´antiga Casa del Poble

   

Des d´EU-EV ens ha semblat indignant el desallotjament ahir per sorpresa del Casal de Can Coves, l´antiga Casa del Poble, per part de la Guàrdia civil. El desallotjament es va produir ahir horabaixa, abans d´un concert que s´havia d´iniciar a les 19:30 h.

 

 

 

Hem de recordar que el Casal de Can Coves, que feia dècades que estava abandonat a pesar d´haver estat una instal·lació pública fins i tot en temps del franquisme, va ser ocupat fa un parell d´anys per un grup de joves que l´han rehabilitat i convertit en un espai cultural i lúdic autogestionat amb prou èxit fins a la data d´ahir.

 

 

 

Per a EU-EV, “l´Ajuntament d´Inca s´hauria d´haver preocupat, primer, de no deixar perdre’s l´edifici de l´antiga casa del poble; i ara, un cop en funcionament, hauria de valorar l´oferta cultural que plantejaven els joves que gestionaven col·lectivament l´espai i defensar-la, enmig del desert cultural juvenil de la ciutat”.

 

 

 

Per això, des d´EU-EV proposam que l´Ajuntament faci d´intermediari perquè l´Ateneu de Can Coves segueixi gestionat pels joves que fins hara l´han okupat, i hi doni ple recolzament.

 

 

 

Inca, 10 de febrer de 2008

 

Share This