ImageDes d’EU-EV de Pollença, fent-nos ressò de les queixes dels veïns, volem denunciar els abocaments que des de fa més d’una setmana es venen produint des de la depuradora al torrent de Sant Jordi fins a ca na Volantina.

Els veïns de la zona, farts de veure córrer la merda pel torrent i farts d’aguantar l’olor que això provoca, han avisat per dos cops a la policia municipal (dissabte 28 i dilluns dia 30) així com també han avisat al batlle de Pollença Joan Cerdà Rull. El senyor batlle els ha passat en cançonetes minimitzant el problema. Però el cert és que no s’ha arreglat, tot i la insistència dels veïns i la gravetat del problema.

L’aigua abocada al torrent és aigua no depurada, merda, que contamina tot al seu pas, des d’aqüífers, pous, el propi torrent (basta mirar que les pedres són negres), i que desemboca a una badia massa acostumada a aquests tipus d’abocaments fecals des de moltes parts del municipi.

Per això fem denúncia pública d’aquest greu perjudici al medi ambient i a la vida dels veïns que arriben a l’extrem d’haver d’estar a casa seva amb les finestres tancades per l’olor amb tota la calor. I que es queixen de l’abundància de rates enormes.

Instam tant als òrgans competents del Consell, com a l’ajuntament de Pollença a que doni una solució urgent al greu problema que suposa l’abocament de merda no depurada directament al torrent, i que es deixin d’excuses als veïns i afrontin els problemes quan es presenten. Essent una depuradora d’ultimíssima generació re-inaugurada fa molts pocs anys, amb fotos de polítics incloses.

 

{gallery}pollenca?300608{/gallery}

Share This