EU-EV QUALIFICA D’ESCÀNDOL EL CESSAMENT DE LES DUES REGIDORES DE LA COALICIÓ A CAPDEPERA

El batle les va cessar ahir amb el recolzament dels Socialistes de Mallorca 

Des d´EU-EV de Mallorca volem denunciar el cessament de les dues regidores de la nostra coalició a Capdera, i manifestar la nostra plena solidaritat amb elles, que han duït endavant moltíssims projectes de futur per al municipi des de la seva tasca de govern al municipi fins al dia d´ahir.

Per a EU-EV, les acusacions de deslleialtat llençades tant pel batle com pels socialistes de Mallorca són del tot injustes, ja que el que demanaven les nostres regidores i havien demanat sempre a les respectives comissions era el compliment del pacte en matèria de disciplina urbanística i l´assumpció de responsabilitats per part del batle. L´afer de l´Hotel Son Moll, de tràgiques conseqüències, va ser la gota que va fer vessar el tassó.

A més, aquestes acusacions i la decisió presa són una burla cap a la ciutadania, ja que és inaudit que de tot aquest tràgic accident de l´Hotel Son Moll el resultat sigui la destitució de les dues regidores d’EU-EV crítiques amb la gestió de la disciplina urbanística que ha donat lloc a l´accident, i que a més sigui el batle, la persona que tenia les competències d´urbanisme, qui les destitueixi. També volem denunciar el silenci còmplice de la resta de forces del pacte a Capdepera (UCAP-UM, PSM), que amb la seva actitud han assumit la postura oficial de la majoria municipal de no moure ni una sola fitxa després de l´accident mortal de l´Hotel Son Moll.

Des d´EU-EV valoram que no hauria costat tant fer gestos i assumir responsabilitats, com ara que el batle hagués deixat les competències d´urbanisme, i sobretot que s´hauria pogut fer molt més a nivell municipal, amb mesures exemplificadores per evitar situacions semblants en el futur.

Per a EU-EV, la negativa del batle de Capdepera a convocar la comissió de seguiment del pacte tal i com estava acordat dóna la raó a les regidores de la coalició, que amb la seva roda de premsa varen donar exemple de saber estar en política.

Share This