nota de premsa

EU RECOLZA LES MOBILITZACIONS

DELS TREBALLADORS D´ACCIONA

La multinacional incompleix el contracte en origen de 25 treballadors senegalesos

 

El coordinador d´EU,David Abril, ha participat en la mobilització de protesta convocada pels treballadors senegalesos i el sindicat CGT, denunciant el silenci còmplice del Govern espanyol amb l´incompliment del contracte en origen entre Acciona i els treballadors.

Cal recordar, assenyala Abril, «que justament aquests treballadors han vengut com volia el Ministre Corbacho: amb contracte des del seu país, i ara és justament el mateix Ministre el que es desentén de la seva responsabilitat, i deixa que Acciona els redueixi la jornada laboral i els condemni a un sou miserable de 500 euros».

El coordinador d´EU ha afirmat que «ara que hi ha el debat sobre l´estat de la CAIB, cal recordar que les Illes són una terra de contrastos i desequilibris que cal corregir’.

Finalment, David Abril ha dit «és una vergonya que gent que està participant del debat té comptes a les Illes Caiman mentre aquesta gent no té ni per menjar ni pagar el lloguer».

Share This