Foto inauguració Esquerra Unida – Iniciativa Verda de Manacor, juntament amb Metges del Món van inaugurar una exposició amb motiu del Dia Mundial contra la Violència cap a les Dones, el 25 de novembre.

Fou al Molí d’en Polit on passaren una vuitantena de persones. La inauguració contà amb els parlaments de Conxa Calafat (Àrea de la Dona d’Esquerra Unida), Juana Riera (membre de la direcció d’EU-IV), Maria Santandreu (Coordinador EU-EV Sant Llorenç) i Nicolás Aguilera (Coordinador d’Esquerra Unida de Mallorca).

Aquest acte es sumà als que ahir diumenge, es celebraren arreu del món per tal de combatre la violència de gènere i reclamar una major consciència social davant un problema tan greu i arrelat.

Dijous 29, a les 19:30 h. tendrà lloc una xerrada – col•loqui a càrrec de Paqui Ramírez (Coordinadora de Programes d’Inclusió Social de Metges del Món – Illes Balears) i Catalina Núñez (Vocal de Programes d’Inclusió Social de Metges del Món).

L’exposició “Tracte i tràfic de persones amb fins d’explotació sexual” romandrà oberta fins el següent diumenge, dia 2 de desembre. Amb el següent horari: entre setmana de 19:30 a 21:30 h. El cap de setmana, de 11:00 a 13:00 i de 18:00 a 21:30 h. Excepte el dimecres 28 que estarà tancat.

Tots els actes tendran lloc al Molí d’en Polit de Manacor i l’entrada es gratuïta.

  

{gallery}251107?dona?manacor{/gallery} 

Share This