GRUP D’ALTERNATIVES A LA CRISI

convocatòria oberta

AVUI a les 19’30h al local d’Esquerra Unida

(c.Sindicat 74, 1r -2a- 07002 Palma)

La crisi global comença a fer-se notar, no sols a l´àmbit de les finances, el més reiterat pels mitjans, sinó sobretot a les economies particulars dels més desafavorits i desafavorides.

La magnitud d´aquesta crisi encara es desconeix, i allò que és evident és que es fa més necessària que mai una veu dissident, que denunciï el regal de milers de milions als bancs; que reclami mesures en benefici de les persones, i no sols dels especuladors; i que faci propostes valentes i constructives, des de l´esquerra.

En aquest sentit, dissabte passat l´Assemblea d´Esquerra Unida de les Illes Balears va aprovar per unanimitat bolcar la nostra activitat política a la recerca d´alternatives a la crisi i aprofitar el moment per promoure el debat sobre el model econòmic.

Per això, us convocam a una trobada oberta avui dilluns, 10 de novembre, a les 19:30 hores, al local d´EU, (c.Sindicat 74, 1r -2a- 07002 Palma) amb dos objectius:

1) compartir el diagnòstic sobre la crisi, des d´una perspectiva d´esquerres, i

2) crear grups de debat i acció política per abordar la crisi des de diferents vessants (social, institucional, lúdico-festiu).

Rebeu una salutació afectuosa, salut i socialisme,
David Abril, Coordinador d’EU

Share This