nota de premsa-

 

Des de Joves d’Esquerra Unida volem donar l’enhorabona al Defensor de la Ciutadania per les darreres actuacions en matèria de mobilitat a Palma. Així mateix, volem manifestar el nostre suport i encoratjar-lo a que continuï amb la normalització ciclista que Palma ha de tenir per esdevenir una ciutat més sostenible i moderna.

 

*Aquesta nota és la nostra resposta a aquesta noticia

La creació de carrils-bici incentiva l’ús de la bicicleta, en especial de forma recreativa. Com que Joves d’Esquerra Unida aposta per la integració de la bicicleta com un mitjà de transport més, considerem els carrils-bici com un gueto per ciclistes que, a més, actualment no satisfà les necessitats quotidianes de la ciutadania. Per això proposem que s’estudiïn mesures que facin els desplaçaments en bicicleta més segurs, com per exemple, la reducció de velocitat a certs carrers. Quantes persones anirien a treballar en bicicleta, o la combinaria amb el transport públic, si el seu ús fos més segur?

Ningú de a les voreres ha de patir pels i per les ciclistes, cap ciclista ha de patir pels vehicles motoritzats.

Alejandro Aparicio, Coordinador de Joves d’Esquerra Unida

<<<<<<<----------------------------------------------

Repercussió a la premsa escrita: Diario de Mallorca pàg 13 «Joves d’EU califica los carriles bici de gueto para ciclistas y pide integración»// Diari de Balears pàg 10 «Els joves d’EU veuen els carrils bici com un guetto»// Europapress «Joves d’EU titllen de «gueto per ciclistes» els carrils bici creats per l’Ajuntament» // El Mundo “Joves d’Esquerra Unida critica los carriles bici por ser ‘un gueto para ciclistas’

Share This