JOVES DEU PALMA EXIGEIX LA DIMISSIÓ DE MARINA SANS

   Sembla mentida que a hores dara la regidora Marina Sans pugui participar en un ple, quan des de la regidoria dHisenda sha confirmat el pagament per part de lempresa pública funerària de vuit o nou viatges de familiars de la regidora popular Marina Sans, per un valor de 6800€, confirmant a la vegada la falsedat del doble pagament apuntat pels responsables del Partit Popular. 

Daquesta forma queda en evidència la utilització de fons públics per a interès particular, que tant per la quantia com per com es perllonga en el temps (entre 2004 i 2007), queda clar que no pot tractar-se duna errada administrativa ni puntual

Queda clar que els viatges privats realitzats per Marina Sans i Óscar Collado constitueixen, com a mínim, un exemple clar i indiscutible de gestió irresponsable i de manca de rigor en ladministració dels recursos públics Aquest és doncs, el segon cas de regidors del passat govern municipal que saprofiten de la seva posició política en benefici personal, emprant recursos de tots pel seu propi interès. I és més que evident que no basta tornar el doblers quan te enxampen, ni que com la quantia no era milionària no passa res. Des de Joves dEU Palma exigim que Marina Sans dimiteixiDe la mateixa forma que es demana la responsabilitat de Jaume Matas pels diferents casos de corrupció a la passada legislatura, sha de començar a demanar també la responsabilitat política duna batlessa, Catalina Cirer, que no sassabentava del que robaven el seus regidors i regidores Ens causa molta indignació com a part de la ciutadania i com a participants dun partit polític veure com una regidora dun ajuntament que es pagava bitllets davió amb els doblers de tots els ciutadans i ciutadanes, no només té la barra de dir que era un «error», sinó que a més a més, no té la vergonya de dimitir. En aquests tipus de comportaments de la mal anomenada “classe política”, és troba la raó de la desafecció per part de la ciutadania envers la política

Share This