LA DIRECCIÓ D’ESQUERRA UNIDA AFIRMA QUE LES AFIRMACIONS VERTIDES PER “DE FRANC” SÓN FALSES I RECOLZA EL COMPANY MANEL CARMONA

 

 

La direcció d’Esquerra Unida de Mallorca, arran de les informacions publicades per la revista comarcal De Franc, en relació al deute que mantén EU amb alguns mitjans de comunicació locals en concepte d’anuncis electorals, i que acusen el candidat el 2007 a les eleccions locals, Manel Carmona, de mala gestió del pressupost, vol manifestar el següent:

 

  • En primer lloc, expressam la nostra solidaritat amb el company Manel Carmona, membre de la direcció insular i interinsular d´EU, així com amb l´Assemblea d´EU a Manacor, de la qual ell n´és militant actiu.

 

  • Segon, exigim una rectificació immediata per la falsedat de les informacions vertides, ja que la direcció d´Esquerra Unida mai no ha fet les afirmacions que apareixen entrecomillades a la dita nota de premsa, i el seu contingut és del tot incorrecte, a més d’atemptar a l’honor del mateix Manel Carmona.

 

 

 

Esquerra Unida vol manifestar que tot i que el consell de redacció de la revista De Franc està en el legítim dret a publicar el que lliurament consideri, no comparteix el subtitular que personalitza la responsabilitat d’aquest deute en el company i responsable d’organització d’Esquerra Unida de les Illes Balears Manel Carmona, ni en l’assemblea local d’EU de Manacor, donat que la responsabilitat de les finances de l’organització és col·legiada i pertany als seus òrgans de dirección.

 

No obstant, creiem que la via d´atacar una formació política i els seus representants, com és el cas de Manel Carmona, per exigir el pagament d´un deute és una pràctica poc ètica, sobretot quan es fa servir d´informacions falses.

Share This