betanzos?regidora?web.jpgS’incorpora en el grup municipal Bloc per Felanitx.

 

Ahir dilluns vespre, a la sala de plenaris de l’Ajuntament de Felanitx, Maria Ángeles Betanzos fou nomenada regidora.

Fou un acte molt emotiu on acudiren un nombrós grup de la direcció d’Esquerra Unida de Mallorca. Entre d’altres hi assistiren David Abril, Coordinador de Mallorca; Manel Carmona, Secretari d’organització de les Illes Balears; Xavier Morell, Responsable d’extensió territorial de la comarca de Llevant i Juli Obrador, Coordinador de Felanitx.

 

Malgrat el Bloc per Felanitx estigui a l’oposició, Betanzos creu que pot fer molt pel poble, amb una oposició constructiva i eficaç. Entre els temes que troba prioritaris per Felanitx destaquen arreglar la circulació, fer un centre per la tercera edat, oferir més teatre i la tornada del tren a Felanitx.  

Felanitx ha estat un municipi amb forta tradició per Esquerra Unida. Ja en les primeres eleccions municipals democràtiques després de la dictadura el Partit Comunista de les Illes Balears va treure dos regidors.

Share This