<< EU a les institucions

L’espectacle es representarà durant els dies 21,22 23 i 24 de gener en tres sessions diàries: 20 h, 21 h i 22 h.

OBERTS AL MÓN

UN GRAN ESPECTACLE AUDIOVISUAL SOBRE LA FAÇANA DE CORT

ajuntament?palma?trucat.gif 

El fet de que Palma és la vuitena capital de l’estat espanyol, exigeix que la nostra Ciutat compti, entre d’altres qüestions, amb unes festes patronals diferents i de cada cop millors.

 L’espectacle audiovisual que es projectarà a la façana de Cort respon clarament a l’objectiu de millorar qualitativament el programa de festes i crear nous referents en el calendari festiu de Sant Sebastià.  “Oberts al món” és un muntatge de gran format entorn al diàleg intercultural i la doble relació entre entre Palma i la resta del món i l’ésser humà i la naturalesa.La façana de l’Ajuntament de Palma esdevindrà en una gran pantalla on es projectaran sensacions audiovisuals acompanyades amb una banda sonora original.  

Es tracta d’un nou espectacle que s’ha representat amb gran èxit de públic a altres ciutats europees com Paris, Bordeus o més recentment a les festes de la Mercè de Barcelona.

L’espectacle està programat en 8 seqüències que amb una nova tecnologia de videoprojecció d’alta resolució mai vista a Mallorca transformaran Cort a partir d’una il·luminació suggestiva i progressiva dels elements arquitectònics, creant nous elements en la pròpia façana: noves finestres, escales etc.. L’espectacle va acompanyat amb una banda sonora original creada “ad hoc” per aquest espectacle. Posteriorment l’edifici es transformarà a partir de la conversió en 3D de la façana, en una gran biblioteca i finalment en un llibre obert.

En les diferents seqüències s’hi podran observar jocs de llum espectaculars que engrandiran el volum de l’edifici, fantàstiques imatges de la realitat projectant bots d’aigua, dunes de sorra del Sàhara, elements de la natura i d’altres indrets del món.

 

Es podrà contemplar una successió de plans galàctics sobre la façana inspirats en la sèrie “Cosmos” de Carl Sagan. Finalment una composició d’estels formaran arquitectònicament la façana.

 L’espectacle es representarà durant els dies 21,22 23 i 24 de gener en tres sessions diàries: 20 h, 21 h i 22 h.La durada prevista de les projeccions de mitja hora amb les fases preliminars i finals. Entre sessions es podrà gaudir del teatre de carrer infantil i juvenil a carrer del grup Sons i Clowns i també de l’ambientació musical dels Xeremies.  

Share This