recollir?signatures.jpgDes d’Esquerra Unida de Pollença lamentam profundament l’actitud de l’equip de govern ahir davant de la nostra moció de terminar amb la prova pilot de peatonització i  fer un pla de mobilitat amb informació, transparència i participació.

Aquesta actitud és penosa més encara si pensam que la nostra moció tenia el suport de 1.005 firmes (aquest és el recompte final).  La nostra moció i aquestes firmes no demanaven res extraordinari, ni anavan contra la peatonització, demanavam una cosa tan simple com fer les coses bé com es fan a altres municipis.
Ahir al ple es va culminar una manca de respecte va començar quan es va intentar fer la prova pilot a finals d’agost sense cap explicació ni als partits polítics de l’oposició ni als ciutadans. Tan penosa va ser la manca d’arguments del batle que no va ser capaç de donar cap explicació sobre el perque s’havien fet les coses tan precipitadament quan ni tenen clar d’on treuran els doblers, com la manca de respecte de na delegada del Port na Francisca Ramón que va posar en dubte les firmes recollides.

Ahir 1005 ciutadans, el nostre partit i la sala plena de gent només demanavam la fi d’una chapusa i l’equip de govern va perdre una oportunitat de rectificar i reorientar  aquesta peatonització de manera participativa i conjunta. Aquesta improvisació, manca d’informació i participació no està provocant més que la divisió de la ciutadania amb arguments a favor i en contra, generant una polarització perillosa, enfrontat a les persones que conviuen al Port, agrupant-les en posicions estèrils per que condueixen irremediablement al tot o res i que dificulten quan no impedeixen les desitjables solucions intermèdies.

Ahir varen demostrar que no volen ni consens, ni participació de la gent, Nosaltres no renunciam a defensar que s’han de fer les coses bé i que cal un pla de mobilitat abans de fer la peatonització, per això seguirem col·laborant amb els veïns  i cercarem formules per aturar aquesta chapussa i que no es repita.

Dilluns a les 13:00 hores us convocam a l’Ajuntament on lliuraren les 1005 firmes i informarem de les possibles passes que donarem a partir d’aquest moment.

Share This