La biblioteca de Sant Llorenç quedà petita amb la projecció de“13 rosas” per conmemorar el 77aniversari de la II república

 

   Esquerra Unida de Sant Llorenç es suma als actes commemoratius del 77è aniversari de la proclamació de la II República. Aquest any ho fan mitjançant la projecció de la pel·lícula ”13 rosas”de Emilio Martínez-Lazaro tan anomenada pels Goyas obtinguts,basada en la història d’uns fets reals, on unes joves patiren la repressió feixista acabada la guerra civil espanyola i foren assassinades pel fet de simpatitzar amb els valors republicans ”llibertat fraternitat, laicitat, igualtat..”
   La biblioteca de Sant Llorenç, es transformà per una nit, en un cinema que donà pas a que l’espectador es sentís a la pell de les protagonistes a un temps molt assenyalat de la història del nostre país, on el no olvit va esser el seu principal objectiu

Esquerra unida de Sant Llorenç. Maria Santandreu:610904924

Share This