ImageMembres de les assemblees locals de Manacor, Inca i Pollença d’Esquerra Unida es van sumar a l’excursió reivindicativa d’Es Fangar, el passat diumenge 16 de desembre, organitzada per la Plataforma Camins Públics i Oberts, de la qual Esquerra Unida en forma part.

Malgrat el mal temps, més de cinc centes persones van reivindicar l’ús públic d’aquest i altres camins públics en perill de desapareixer.

Aquí teniu unes declaracions de l’organització just després de l’excursio:

Aquesta és la sisena excursió reivindicativa dels camins públics d’es Fangar.

Fins fa poc havíem pensat que darrera el tancament d’aquests camins només s’hi amagava l’interès del Senyor Eisenmann per poder gaudir en exclusiva d’un entorn privilegiat, però a mesura que a passat el temps hem comprovat que el tancament dels camins era el pas previ i necessari per ocultar una sèrie d’obres de dubtosa legalitat, moltes de les quals es realitzen en zones declarades de màxima protecció.

Des del nostre punt de vista defensar aquests camins forma part d’una lluita molt més ampla per defensar la nostre terra, el nostre paisatge, la nostra cultura i el medi ambient que ens a vist néixer.

En aquesta lluita s’hi juga la nostra pervivènça com a poble.

{gallery}161207?excursiocamins{/gallery}

Share This