ALUMNES DEL COL·LEGI LA SALLE S’APROPEN A EUROPA.

Visitaren el Centre Balears Europa on van ser debuts per el sotsdirector Manel Carmona.

Dimecres passat un total de quaranta-quatre alumnes de tercer d’ESO del col·legi de la Salle de Manacor acompanyats per les seves tutores, la Sra. Maria Antònia Gomila Capó i la Sra. Maria Álvarez-Ossorio Ferrer van visitar el Centre Balears Europa.

El Centre Balears Europa, des del Centre de Documentació Europea ofereix a tots els centres docents de les Illes Balears la possibilitat de conèixer les institucions europees, una experiència que s’ha demostrat enriquidora per als alumnes i que coordina la Sra. Catalina Morro Morey des de fa ja onze anys.

Els alumnes van rebre una sessió informativa, que va tractar fonamentalment d’oferir una visió general de la Unió Europea: Presentació del Centre Balears Europa i els serveis que ofereix el consorci, origen i història de la Unió Europea, actualitat de la Unió Europea, els països que la formen, institucions de la Unió Europea (el Consell, el Parlament, la Comissió, el Tribunal de Justícia, el Tribunal de Comptes…), la Unió Econòmica i Monetària: l’euro. Ampliació de la Unió Europea.

Els alumnes del col·legi de la Salle complementaren la sessió formativa amb un torn de preguntes. El CBE va proporcionar als alumnes material didàctic: carpetes, quaderns, bolígrafs, ferratines…

Els alumnes i les seves tutores van ser rebuts pel sotsdirector del CBE, i també manacorí, el Sr. Manel Carmona.

{gallery}060508?lasalle{/gallery}

Share This