ImageFina Santiago i Cañellas presideixen la constitució de la mesa d’esports per a persones amb discapacitat

Xavi Torres és nomenat president de la mesa i presentarà el decàleg “Esport per a tots” després de les Olimpíades de Pequín

  El conseller d’Esports i Joventut, Mateu Cañellas, i la consellera d’Afers Socials Promoció i Immigració, Fina Santiago, han presidit la constitució de la mesa d’esports per a persones amb discapacitat.

A l’acte han estat presents el director general d’Esports, Gabriel Gili; el director general d’Atenció a la Dependència, Joan Manel Rosa; l’esportista Xavi Torres; el director tècnic del programa de tecnificació, Antoni Pomar, i el professor del departament de pedagogia i didàctiques específiques de la UIB, Pere Palou.

La reunió ha servit per tal d’anomenar Xavi Torres president d’aquesta mesa, que té com a objectiu que totes les persones puguin practicar esport, independentment de les seves condicions. Finalment, el president de la mesa, Xavi Torres, ha emplaçat els assistents per després de les olimpíades per tal d’elaborar i presentar el decàleg “Esport per a tots”.

 

{gallery}gov090608{/gallery}

Share This