Image

Platja de Palma és el principal nucli turístic de Palma, Mallorca i de la Mediterrànea. És un destí madur de sol i platja, en el que es combina turisme i zona residencial. Esquerra Unida – Els Verds veu indispensable la reforma de la Platja de Palma, això sí, el condiciona per a que no sigui exclusivament una actuació urbanística. Creu que és necesari actuas en problemàtiques de caire social, mediambiental, d’infraestructures i de mobilitat. A més la necessitat de fer actuacions inmediates, com la millora de la neteja i la seguretat ciutadana que només precisen d’intervenció a la gestió actual.

Altres condicions que EU-EV veu imprencindibles són les següents:

-Protecció total de «Ses Fontanelles» i la seva adeqüació com a zona d’esbarjo per a residents i turistes.

-Conexió directa a l’aeroport amb bus fins l’arribada del tranvia.

-Millora de les freqüències de les línies 15, 23, 25 i 31. Així com la creació d’una ruta de circumvalació entre pobles: s’Arenal, ca’n Pastilla, Es Pil·larí, s’Aranjassa, Sant Jordi, Hospital Son Llàtzer.

-Creació d’un estudi de mobilitat.

-Inclusió de l’urbanització «Bellavista» dins el projecte per a la seva adeqüació i inclusió dins la trama urbana.

Share This