Image

La delegació dels quatre consells insulars visitarà avui, 24 de juny, el Comitè de les Regions i el Parlament Europeu.

 

La delegació de consellers i directors dels quatre Consells Insulars de les Illes Balears que han viatjat a Brussel·les –sota la organització del Centre Balears Europa- amb l’objectiu d’aprofundir en el coneixement de les institucions i de participar en unes jornades de treball, visitaran avui el Comitè de les Regions i el Parlament europeu, on mantindran una trobada amb la integrant del grup socialista, Teresa Riera.

Durant les jornades de treball els responsables insulars han conegut de primera mà les polítiques comunitàries que afecten directe o indirectament a les Illes Balears, com les prioritats polítiques de la Comissió Europea o la nova política turística que es pretén impulsar des de la Unió.

La comitiva dels Consellers i Directors Insulars dels Consells de Mallorca, Menorca, Eivissa i Formentera que s’ha traslladat a Brussel·lès està formada per:

Per part del Consell de Mallorca : Cosme Bonet, conseller de Presidència; Miquel Rosselló del Rosal, conseller de Cooperació Local; Isabel Oliver,consellera d’Economia i Turisme; Pere Joan Pons director insular d’innovació; Josefina Sintes, Cap de Projectes Europeus.

Per part del Consell de Menorca: Ramón Rosselló, director insular d’Agricultura, Ramaderia i Pesca; Amador Marí, director insular de Patrimoni Històric; Joan Carles Villalonga, director insular de Joventut.

 

Per part del Consell d’Eivissa: Jordi Boned, gerent SPOCTUR(esport, oci i turisme); Soledad Torres, directora general de Medi Ambient; Albert Prats, vicepresident segon i conseller de Medi Ambient i Mobilitat; Silvia Luzuriaga SGT.

Per part del Consell de Formentera: Jaume Ferrer, president; Bartomeu Escandell,conseller d’economia i urbanisme; Sonia Cardona, vicepresidenta i consellera de Cultura.

Durant la jornada de treball d’avui, dia 24, el Centre Balears Europa ha organitzat un complet programa de visites a les seus de les principals institucions europees per tal d’intensificar el contacte entre aquests organismes i l’administració insular de les Balears.
 

{gallery}bruseles08{/gallery}
 

Share This