Image

Les reunions s’han centrat en els projectes dels distints consistoris per al pla d’obres i serveis del 2009.

El Conseller de Cooperació Local, Miquel Rosselló, juntament amb Magdalena Palou, Directora Insular d’Assessorament Municipal, han visitat avui matí els municipis de Santa Maria, Sencelles i Santa Eugènia per conèixer els projectes i idees dels seus ajuntament cara al pla d’obres i serveis del 2009.
 

Aquestes visites formen part d’una segona ronda d’entrevistes amb els batles i batlesses de tots els municipis de l’illa per conèixer de primera ma quins projectes estan estudiant presentar a la propera convocatòria del pla d’obres i serveis per al 2009. Aquesta nova ronda s’inicià el passat dilluns 30 de juny a Ariany i Costitx.

La primera reunió ha tingut lloc a Santa Maria, on Rosselló i Palou s’han entrevistat amb Rosa Vich, Batlessa del municipi; Antònia Martí, Regidora de Serveis Socials, Toni Oliver, Regidor d’Esports Promoció Econòmica i Àngela Candell, Regidora de Sanitat i Medi Ambient. L’equip de govern està estudiant presentar un projecte plurianual d’envergadura que abasti la resta de legislatura.

Poc després, l’equip del Departament de Cooperació Local ha visitat Sencelles per reunir-se amb el batle , Joan Carles Verd. El consistori està estudiant un projecte molt interessant per al municipi que molt possiblement necessiti un finançament en forma de plurianual.

La darrera entrevista ha estat a Santa Eugènia, amb el batle, Guillem Crespí, qui ha comentat varis projectes que l’ajuntament està estudiant per presentar després de l’estiu. Rosselló s’ha compromès a finançar el projecte que finalment presentin.
 

{gallery}cim030708{/gallery}

Share This