nota de premsa

 

144 nins i nines de Pere Garau han disfrutat de l’Escola d’Estiu finançada per l’Ajuntament de Palma

Palma,28 d’agost.- El Tinent de Batlessa i regidor de l’Àrea de Benestar Social, Participació i Cultura, Eberhard Grosske, ha assistit avui matí a la festa de cloenda de “l’Escola d’Estiu de Pere Garau”.
“l’Escola d’Estiu de Pere Garau” neix amb el suport de l’Àrea de Benestar Social, Participació i Cultura i de la combinació dels projectes de l’Ajuntament de Palma “Escoles Solidàries” i “Escoles Obertes”. Gràcies a la implicació de les AMIPAs dels tres centres públics de Pere Garau, els seus claustres de professors i l’entitat Escull, projectes educatius s’ha fet possible que 144 nins i nines del barri hagin pogut disfrutar els mesos de juliol i agost “d’una escola lúdica i alhora educativa, aproximant als al·lots els valors de la sostenibilitat i el respecte a les cultures a través del joc”.

Eberhard Grosske ha remarcat “ Volem destacar l’aportació desinteressada i l’esforç continu en donar resposta a les necessitats del barri, de tots els pares i mares, membres de les AMIPAs de les tres escoles públiques de Pere Garau: CP Son Canals, CP Jafudà Cresques i Sta Isabel”.
Finalment el regidor va dir ” Des de l’Àrea de Benestar Social, Participació i Cultura

Finalment el regidor va dir el següent Des de l’Àrea de Benestar Social, Participació i Cultura valoram l’Escola d’Estiu de Pere Garau com a exemple de treball comunitari que cal seguir impulsant als barris”.

la notícia a la premsa———————————————

DIARIO DE MALLORCAComienza el adiós de las ´escoletes d´estiu´EUROPAPRESS Un total de 144 nens del barri de Pere Garau han gaudit de l’Escola d’Estiu finançada per l’Ajuntament

Share This