Miquel Rosselló visita Binissalem

Dins la ronda d’entrevistes del Conseller de Cooperació Local preparatòries pel Pla d’Obres i Serveis 2009

joan?font?miquel?rossello?jeroni?salom.jpgEl Conseller de Cooperació Local, Miquel Rosselló, juntament amb Joan Font, Director Insular de Cooperació Local han visitat, avui matí, el municipi de Binissalem on s’han reunit amb el Batle, Jeroni Salom, per conèixer de primera mà els projectes i avantprojectes que l’Ajuntament de Binissalem té previst presentar cara a la convocatòria del Pla d’Obres i Serveis del 2009.

El projecte que el consistori de Binissalem vol dur a plenari el proper dilluns servirà per solucionar els problemes de pluvials i residuals del municipi. Es preveu una actuació a 14 punts conflictius de la xarxa, ampliar aquesta a tres nous carrers i separar les canonades de pluvials i residuals.

El pressupost del projecte és de 597.000 euros, aproximadament. El Departament de Cooperació Local en finançaria un 70% del total en un conveni plurianual.

Share This