Rosselló visita Santa Margalida i Llucmajor

És part de la ronda d’entrevistes del Conseller de Cooperació Local cara al proper Pla d’Obres i Serveis

visita?santa?margalida?021008.jpgEl Conseller de Cooperació Local, Miquel Rosselló, juntament amb Joan Font, Director Insular de Cooperació Local han visitat, avui matí, els municipis de Santa Margalida i Llucmajor. Les entrevistes han servit per conèixer de primera mà els projectes i idees dels seus ajuntaments cara al pla d’obres i serveis del 2009 i han aclarit els dubtes que els batles els hi han plantejat.

La primera reunió ha tengut lloc a Santa Margalida on Miquel Rosselló i Joan Font han despatxat amb Martí Torres, Batle del municipi. A més dels projectes que ja s’estan executant amb subvenció del Pla d’Obres i Serveis, l’adequació de l’entorn de l’església de Santa Margalida, la construcció d’un nou edifici municipal i l’adequació de l’espai entre l’edifici nou i l’edifici de l’ajuntament, l’equip de govern de Santa Margalida té previst presentar a la propera convocatòria del Pla d’Obres i Serveis projectes de millora de pavimentació d’alguns carrers i asfaltat de camins.

Poc després l’equip de Cooperació Local s’ha reunit amb Lluc Tomàs, Batle de Llucmajor; Joan Jaume, Regidor d’Urbanisme i Joana Lluïsa Mascaró, Regidora de Llucmajor i Vicepresidenta del Consell de Mallorca i consellera del Departament de Cultura i Patrimoni. Llucmajor està executant un pla de millora d’abastament, sanejament i pluvials a vàries zones del municipi amb l’ajuda del Pla d’Obres i Serveis del Consell de Mallorca. El projecte que tenen intenció de presentar a la convocatòria del POS 2009 és un Punt Verd per al nucli de S’Arenal, amb un pressupost aproximat de 120.000 euros.

Share This