EU a les institucions

INAUGURAT UN ESPAI LÚDIC PER A MAJORS

AL PARC MUNICIPAL DE SON GIBERT

 

El passat dia 1 d’octubre i coincidint amb el Dia Internacional de la Gent Gran, tingué lloc la inauguració al Parc Municipal de Son Gibert, d’un projecte dirigit principalment al benestar i l’activitat física de la gent gran.

 

inauguracio?espai?ludic2.jpgL’espai lúdic fou inaugurat per la Batllesa , Aina Calvo, juntament amb el regidor de Benestar Social, Eberhard Grosske , el regidor de Infraestructures Francisco Donate i la gerent de la Fundació Agrupació Mútua Imma Playà, i el seu vice-president, Jordi Vidal. Aquesta entitat ha estat l’encarregada de finançar i fer realitat el projecte a partir de la gestió feta per la regidoria de Benestar Social i el conveni firmat amb la regidoria de Infraestructures de l’Ajuntament de Palma

 

Es tracta d’un espai obert a tot els públics i ubicat al Parc de Son Gibert on es pot seguir un circuit d’exercicis dissenyats per fisioterapeutes. El recorregut ofereix una completa taula d’activitats físiques que treballa totes les parts de cos i que permet evitar , retardar i inclús pal·liar les patologies més freqüents entre la gent gran, com la pèrdua d’equilibri, la rigidesa o els efectes que produeixen la inactivitat.

 

Aquesta iniciativa s’emmarca dintre les jornades celebrades el 30 de setembre sobre “Activitat Física i Envelliment” organitzades per la Fundació Agrupació Mútua i amb la col·laboració de l’Ajuntament de Palma de Mallorca i la Fundació Sa Nostra.

 

inauguracio?espai?ludic.jpg

Share This