Miquel Rosselló inaugura el curs “Subvencions a l’àmbit local”

 

miquel?rossello?ana?martinez.jpgAvui matí, a la Sala d’Actes Llar de la Joventut del Consell de Mallorca, Miquel Rosselló, Conseller de Cooperació Local, ha inaugurat el curs “Subvencions a l’àmbit local”.

 

És un curs de 30 hores, organitzat per l’Institut Nacional d’Administració Pública i Cooperació Local del Consell de Mallorca, amb l’objectiu d’estudiar i analitzar les subvencions en l’àmbit de les corporacions locals.

 

Els ponents que impartiran el curs són Ana Martínez, Secretaria General de l’Ajuntament de Valdés (Astúries); Eva Álvarez, Tresorera de l’Ajuntament de Castrillón (Astúries) i Juan Manuel Suárez, Interventor de l’Ajuntament de Gozón (Astúries).

 

Aquest és el quart curs de formació que organitza enguany Cooperació Local. Donada la bona acollida dels anteriors, n’organitzarà dos més abans de final d’any.

Share This