Miquel Rosselló visita Llubí i Maria de la Salut

visita?maria?071008.jpgÉs part de la ronda d’entrevistes del Conseller de Cooperació Local cara al proper Pla d’Obres i Serveis

El Conseller de Cooperació Local, Miquel Rosselló, juntament amb Joan Font, Director Insular de Cooperació Local han visitat, avui matí, els municipis de Llubí i Maria de la Salut. Les entrevistes han servit per conèixer de primera mà els projectes i idees dels seus ajuntaments cara al pla d’obres i serveis del 2009 i han aclarit els dubtes que els batles els hi han plantejat.

La primera reunió ha tengut lloc a Llubí on Miquel Rosselló i Joan Font s’han reunit amb Tomàs Campaner, Batle del municipi, acompanyat d’un nombrós grup de regidors.  Per al proper Pla d’Obres i Serveis, el projecte a subvencionar serà una reforma del Cementeri Municipal, mitjançant un conveni plurianual. El pressupost total és de 772.800 euros, dels quals el Consell de Mallorca n’aportarà 420.000 euros aproximadament.

Poc després l’equip de Cooperació Local ha despatxat amb Antoni Mulet, Batle de Maria de la Salut. A la reunió també hi han assistit varis regidors, entre ells, Joan Miquel Bergues. Per al Pla d’Obres i Serveis de 2009, els projectes seran l’acondicionament i arbrat de voravies i asfaltat de carrers.

 

Ambdós batles han valorat molt positivament la visita del Conseller de Cooperació Locals als ajuntaments, que permet una relació més directe i fluïda.

Share This