Miquel Rosselló finalitza a Son Servera i Manacor les visites preparatòries del Pla d’Obres i Serveis 2009

visita?son?servera?091008.jpgAmb les visites a Son Servera i Manacor, finalitza la ronda que d’entrevistes amb els batles i batlesses que el Conseller de Cooperació Local, Miquel Rosselló, juntament amb Joan Font, Director Insular de Cooperació Local van iniciar el passat 30 de juny.

Aquestes visites han servit per conèixer de primera mà els projectes que els respectius ajuntaments de Mallorca tenen intenció de presentar a la propera convocatòria del Pla d’Obres i Serveis del 2009. Al mateix temps s’han aclarit dubtes i preguntes que els diferents batles i batlesses han plantejat, guanyant un valuós temps i estalviant possibles tràmits posteriors.

La primera reunió ha tengut lloc a Son Servera on Miquel Rosselló i Joan Font s’han reunit amb José Barrientos, Batle del municipi, acompanyat de varis regidors de l’equip de Govern.  Per al proper Pla d’Obres i Serveis, els projectes a subvencionar seran l’ampliació del centre poliesportiu «Es Pinaro» i dotació de serveis de diversos carrers del sector Nord de Son Servera.

Poc després l’equip de Cooperació Local ha despatxat amb Antoni Pastor, Batle de Manacor, acompanyat dels regidors Bernat Amer i Joan Gomila, aquest darrer també Delegat de Porto Cristo. A més de les obres de drenatge de les zones dels Creuers i Sa Torra, per al Pla d’Obres i Serveis de 2009, l’Ajuntament de Manacor presentarà un projecte per al nucli de Porto Cristo.

Share This