poster?susan?george.jpg

 

Aquesta  conferència s’enmarca dins el cicle  «Altres veus, altres realitats» i ha estat organitzada per ACIB,l’Agència de Cooperació Internacional de la Conselleria d’Afers Socials, Promoció i Immigració del Govern de les Illes Balears amb la col·laboració d’ATTAC-Mallorca.

L’acte comptarà amb la participació com a ponent de Susan George,membre del Transnational Institute (TNI),presidenta honorífica d’ATTAC-França i autora de l´Informe Lugano. Conduirà l’acte la consellera d’Afers Socials, Promoció i Immigració, Fina Santiago.

 
 
Estau tots i totes, convidats a assistir-hi !

El proper dimarts, 14 d’octubre a les 19:30 h.

Casa de Cultura de Palma (carrer de Ramon Llull, 3)
 
 
Aprofitem per recomanar-vos la lectura d’aquesta interessant conferència de Susan George que porta per títol

‘BREVE HISTORIA DEL NEOLIBERALISMO: veinte años de economía de élite

y las oportunidades emergentes para un cambio estructural’

bon profit! 

 

 

Share This