EL PRIMER FESTIVAL DE BLUES DE PALMA

 

L’Ajuntament de Palma amb aquesta iniciativa pretén crear un espai d’expressió musical i reconeixement al blues com un gènera musical que ha influenciat la música en general, arribant a formar part d’altres tan coneguts com el jazz, country, rock and roll i cançons pop en general.

 

festival?blues.jpgAixí doncs i conjuntament amb les Regidories de Turisme i Participació Ciudadana, amb la finalitat de dinamitzar la vida comercial del centre de la Ciutat, la cultura i la participació ciutadana es proposa obrir aquesta experiència pilot d’organització d’un Festival de Blues a Palma, amb la programació de dos dies de concerts a un espai cèntric de ciutat.

Pel que fa al projecte Palma Comercial, la ciutat té la necessitat d’incorporar el comerç a l’agenda urbana, turística i estratègica de la ciutat. El comerç tradicional i modern, especialitzat, segmentat, divertit, divers i singular, és un eix basic sobre el qual es pot construir una estratègia promocional de la ciutat basada en una barreja equilibrada de comerç, oferta cultural i d’oci, residencia i infraestructures.

Es tracta de crear una ciutat viva, atractiva, competitiva i còmoda, amb equilibri entre els usos socials i els usos econòmics dels seus espais urbans. Una ciutat dissenyada a la mida del visitant que, en els seus diferents rols, la passeja, sent, compra, aprèn, conviu, gaudeix, contempla, descansa i viu.

Les actuacions es duran a terme al parc de les estacions segons el programa següent:

DISSABTE 11/10:

  • JAMES HARMAN & THE GREAT BLUES REUNION

  • BIG YUYU & THE HOT NIGHT BAND

DISSABTE 18/10:

  • SUITCASE BROTHERS BAND

  • VICTOR URIS BLUES QUARTET

Share This