Miquel Rosselló visita entitats insulars

Amb l’objectiu d’arribar a marcs de col·laboració de l’Agenda 21 Local i el desenvolupament local

rossello?a?pimem.jpgDurant la darrera setmana, el Conseller de Cooperació Local, Miquel Rosselló s’ha entrevistat amb representants de vàries entitats insulars, representatives en cada un dels seus camps d’actuació per a obrir espais de col·laboració, especialment en la participació en les Agendes 21 Local (A21L) i el recolzament al desenvolupament de les economies locals.

Les entitats que ha visitat aquesta setmana són PIMEM (Petita i Mitjana Empresa de Mallorca), Amics de la Terra, Xarxa d’Economia Alternativa i Solidària de les Illes Balears (REAS Balears) i la Federació de Pensionistes de CC.OO.

Rosselló comentà que el Departament de Cooperació Local està ben decidit a dinamitzar i impulsar les Agendes 21 Locals de manera ferma i entusiasta, aportant eines i canals que ajudin a crear un espai de coordinació, reflexió i coneixement entre tots els actors socials implicats.

En quan a desenvolupament de l’economia local, a més d’un estudi que s’està realitzant sobre aquesta matèria, posà com a exemple el creixement d’Escoletes de 0 a 3 anys a Mallorca. És una eina molt important per poder crear una estructura de petites empreses i cooperatives.

Share This