PRESENTACIÓ DEL PREMI

PERE MASCARÓ I PONS

foto?premi?masc?ok.jpgDimarts dia 14 la consellera d’Afers Socials del Govern Fina Santiago, el Conseller de Benestar social del Consell de Mallorca Jaume Garau, i el Tinent de Batlessa i regidor de l’Area de Benestar Social, Eberhard Grosske, presentaren la primera convocatòria del PREMI PERE MASCARÓ I PONS.
 
Aquest guardó dotat amb 18000€,  està adreçat a fomentar els estudis socioeconòmics en el marc del sistema públic dels serveis socials.
 
A la vegada, les tres institucions volen retre un homenatge a aquesta gran figura del món econòmic i social que n’era en Pere Mascaró que ens deixà l’any passat , i reconèixer la seva trajectòria d’impuls i foment dels estudis en el sector social a les Illes Balears.
 
En Pere Mascaró i pons, nascut a Ciutadella en 1956 fou professor d’economia aplicada, creador i director dels SOIB (Servei d’Ocupació de les Illes Balears), i el seu treball va anar sempre lligat als serveis socials. La seva trajectròria professional sempre va seguir el plantejament solidari de l’economía, traslladant aquesta ciència la món social i polític des d’un punt de vista humà i accessible per a tothom.
 
La seva tasca sempre compromesa també deixà empremta a l’Ajuntament de Palma com a regidor d’Esquerra Unida a la legislatura 95/99

Share This