Antoni ‘Malalt’ d´Eivissa i Artur Parron, de Formentera, a la candidatura d´EU-EV al Congrés dels Diputats.

Image 

Antoni Planells ‘Malalt’ i Artur Parron seran els components pitiüsos de la candida d´EU-EV al Congrés dels diputats, que ha estat presentada per la nº 1 de la mateixa, Marisol Ramírez, així com per Miquel Ramon, coordinador d´EU, i J.R. Balanzat, membre d´Els Verds.

 

Antoni ‘Malalt’ (Eivissa, 1943) és un eivissenc compromès amb la terra, defensor del treball de la pagesia i impulsor actiu de les lluites contra les autopistes a l´illa. Ocuparà el nº 2 de la llista.

 

Artur Parron (Eivissa, 1973), de Formentera, és Llicenciat en Història Contemporànea i és un membre actiu de l´Associació per a la recuperació de la memòrica històrica, i té diverses publicacions sobre el franquisme a les pitiüses.

 

S´ha destacat el caràcter compromès i d´esquerres de la candidatura, que es presenta com l´únic referent nítidament progressista del panorama balear. 

Share This