Font: nota de premsa CCOO Secr Comunicació i Cultura 28-10-08

Miquel Rosselló visita la Federació de Pensionistes i Jubilats de CCOO

Amb l’objectiu de trobar marcs de col·laboració per a l’Agenda 21 Local i el desenvolupament de l’economia local

reunio?federacio?pensionistes?ccoo.jpgAvui matí, a la seu de Comissions Obreres de les Illes Balears, ha tingut lloc una reunió entre el conseller de Cooperació Local, Miquel Rosselló, i representants de la Federació de Pensionistes i Jubilats d’aquest sindicat, encapçalats per Claudio Bonilla, el secretari general d’aquesta federació.

En la reunió s’han cercat espais de col·laboració, especialment en la participació en l’impuls de les Agendes 21 Local (A21L) i el suport al desenvolupament de les economies locals, fomentant la participació de petites empreses cooperatives i treballadors autònoms en les iniciatives econòmiques que s’aniran desplegant, com ara la construcció de 2.000 places d’escoletes de 0 a 3 anys o la Llei de dependència. El Departament de Cooperació Local té un projecte d’engegar un servei d’assessorament tècnic en aquesta matèria.

Per la seva banda, Claudio Bonilla, Secretari General de la Federació de Pensionistes i Jubilats de CCOO, ha expressat la seva voluntat de difondre aquesta informació i les convocatòries de l’A21L a través de la xarxa d’afiliats i afiliades de Comissions Obreres, una de les més nombroses de Mallorca.

Share This