Rosselló inaugura el curs «Aspectes pràctics de la funció interventora».

presentacio?curs?041108.jpgAvui matí, a la Sala d’Actes de la Llar de la Joventut del Consell de Mallorca, Miquel Rosselló, Conseller de Cooperació Local, ha inaugurat el curs «Aspectes pràctics de la funció interventora», organitzat pel Departament de Cooperació Local i l’Inap (Institut Nacional d’Administracions Públiques).

S’impartirà entre el 4 i el 6 de novembre, amb un total de 21 hores lectives. L’objectiu és l’anàlisi de l’exercici de la funció interventora baix un enfocament pràctic i analitzant àrees d’especial transcendència mitjançant la implantació d’un model normalitzat que faciliti el seu desenvolupament.

El ponents són Jaime José Álvarez de Toledo (Viceinterventor General de l’Ajuntament de Madrid), José Manuel Olalla Montalvo (Interventor de la Diputació Provincial de Cuenca) i José Carlos Ameiro González (Interventor de l’Ajuntament de Navalmoral de la Mata, Càceres).

Aquest és el cinquè curs de formació que Cooperació Local organitza enguany.

Share This