EL CENTRE BALEARS EUROPA, EN COL·LABORACIÓ AMB EL CONSELL DE MALLORCA, CREA LA

XARXA DE «PUNTS D’ INFORMACIÓ EUROPEA»

AVUI HAN COMENÇAT ELS SEMINARIS PELS TECNICS DELS MUNICIPIS MALLORQUINS QUE  S´ENCARREGARAN DEL ‘PIE’ EN CADA AJUNTAMENT

cbe?nov08?1.jpgPalma, 6 de novembre de 2008: El Centre Balears Europa (CBE) i el Consell de Mallorca han iniciat la posada en funcionament de la xarxa de Punts d’Informació Europea (PIE), a través dels quals es pretén acostar tota la informació que prové de les institucions europees a tots els ciutadans de les nostres illes.

Entre les actuacions previstes per l’activació d’aquesta xarxa, està la de formar a aquells tecnics municipals que s´encarregaran de dur el PIE en cada Ajuntament. Avui ha començat aquesta formació amb un seminari impartit en el Consell de Mallorca a una vintena d’autoritats responsables de diversos municipis.

Aquestes persones informaran a tots els ciutadans residents sobre qualsevol qüestió referent a la Unió Europea i, si fos necessari, d´ampliar-la posant-los en contacte amb el responsable determinat del Centre Balears Europa.

En la posada en funcionament de la xarxa (PIE) han intervingut, Magdalena Palou Directora Insular de cooperació del Consell de Mallorca, Catalina Alemany i Manel Carmona en representació del CBE, Olga Martínez responsable de la xarxa a nivell estatal

Share This