Miquel Rosselló i Mateu Puigrós inauguren l’escoleta municipal «Na Pol» a Sa Coma

Oferirà servei d’escolarització de 0 a 3 anys als nuclis costaners de Sant Llorenç

miquel?rossello?maria?montserrat.jpgAhir capvespre, en un ambient festiu, s’inaugurà l’escoleta municipal d’educació infantil de primer cicle «Na Pol». L’acte fou presidit per Miquel Rosselló, Conseller de Cooperació Local i Mateu Puigrós, Batle de Sant Llorenç des Cardassar. A més intervingueren Miquel Martorell, Director General de Planificació i Centres; Joan Font, Director Insular de Cooperació Local; Maria Montserrat, Delegada d’Educació de Sant Llorenç. També hi hagué present una ampla representació de l’equip de govern municipals i regidors dels municipis del voltant.

Rosselló es va reafirmar en l’ajuda que el seu departament dóna als municipis mitjançant el Pla d’Obres i Serveis, on hi ha previstes ajudes per a la construcció de més escoletes al llarg del 2009. També destacà la importància d’iniciatives d’economia social com aquesta, on la iniciativa parteix de docents interessats.comitiva?inauguracio?parlant?conseller.jpg

Puigrós comentà que amb la inauguració de «Na Pol» i les seves quatre aules, ja són tres les escoletes municipals de 0 a 3 anys que disposa el municipi, en una clara aposta per a l’educació

Montserrat destacà que «Na Pol» s’ha construït amb criteris estrictament pedagògics, amb aules que es comuniquen entre sí i amb un gran patí comú de 115 m2, i l’ús intensiu de vidres per facilitar la tasca al personal educatiu i rompre la sensació d’aïllament dels infants.

Martorell explicà la bona marxa del pla del Govern Balear que preveu 2000 places d’ecoletes de 0 a 3 anys, fins a l’any 2011.

L’escoleta municipal «Na Pol» té un pressupost de 942.776 euros, dels quals el Departament de Cooperació Local del Consell de Mallorca, mitjançant el Pla d’Obres i Serveis, n’aporta 429.529 euros.

Share This